top of page

In het kinderkapsalon worden heel wat accessoires aangeboden om uw kapsel helemaal te laten schitteren. Zo zijn er eenvoudige elastiekjes, en haarspeldjes te verkrijgen.  Maar daarnaast kan u ook Scrunchies, fantasiespeldjes, hairlights en hairwraps krijgen. Ontdek op de foto's hieronder meer over deze accessoires.

Professionele producten zijn heel belangrijk in een kapsalon.  er wordt dan ook enkel met de beste producten gewerkt.  De haren worden gewassen met kindershampoo met een lekker geurtje naar keuze.  Het stylen gebeurt met de producten van Freezing.  En mochten uw kids last hebben van luisjes, dan kunnen wij u de shampoo van kriebeldiertjes aanraden. Meer info?  Klik op de foto's hieronder. 

Het kinderkapsalon bevindt zich in een afzonderlijke ruimte achteraan het kapsalon. In deze kleurrijke ruimte voelt elk kind en voelt iedere tiener zich direct thuis. Er is speelgoed en er zijn videospelletjes voor tijdens het eventuele wachten en tijdens de knipbeurt kunnen de kleinsten plaatsnemen in coole racewagens met alle toeters en bellen. Iedere kapstoel heeft zijn eigen TV met boeiende tekenfilms. De meeste kids zijn dan ook ontgoocheld wanneer de knipbeurt voorbij is.  Voor de eerste knipbeurt hebben wij een mooi diploma voorzien. Wenst u meer info klik dan op de foto's bovenaan.

Accessoires

Kinderkapsalon

Producten

footer_figs.png

Wij verdelen de kindershampoo's van CIL-LOU